Fairpower.nl

Elektrische fietsen zijn er voor iedereen

Elektrische fietsen

De tijd dat elektrische fietsen alleen voor oude mensen waren is écht geweest. Hele schoolklassen gaan tegenwoordig op elektrische fietsen naar school. En dat is logisch. Want elektrische fietsen geven je net dat zetje in de rug dat je kunt gebruiken. Elektrische fietsen zijn er dus voor jong en oud. Daarom zijn deze fietsen ook in veel verschillende modellen en kleuren te koop. Je kunt een elektrische sportfiets aanschaffen, maar ook een elektrische stadsfiets. En wat denk je van een elektrische driewielfiets? Zo kun je, ook als je wat minder goed je evenwicht kunt bewaren, toch lekker fietsen!

Elektrische fietsen voor lange fietstochten

Voorheen had je nog wel eens het probleem dat je een lange fietstocht wilde maken en dat dan je accu halverwege zei: “doe het lekker zelf” en uitschakelde. Dat is niet meer. De elektrische fietsen van nu hebben een enorme actieradius. Je kunt er echt flinke stukken op fietsen. Natuurlijk zorg je ervoor dat de accu goed is opgeladen voor je vertrekt en voor de zekerheid neem je ook de oplader even mee, maar in principe zal je die niet nodig hebben.

Op elektrische fietsen naar school, is dat niet wat overdreven?

Je ziet het steeds vaker, kinderen die op elektrische fietsen naar de middelbare school gaan. Zeker wanneer ze een flink eind moeten fietsen is dat een uitkomst. Het alternatief is namelijk met de bus óf brengen en halen door pap of mam. Dankzij de elektrische fiets krijgen de kinderen evengoed flink lichaamsbeweging dat kun je in de bus wel vergeten. Ook zijn ze zelfstandiger onderweg. Dat scheelt enorm voor alle vaders en moeders. Zij hoeven geen vrij te nemen van hun werk als hun kind ineens een paar uur eerder vrij is.

Elektrische fietsen in verschillende modellen

Iedere fietser heeft zijn of haar voorkeuren. Van het model van de fiets tot de kleur van de fiets. Dingen die allemaal meespelen wanneer er elektrische fietsen worden aangeschaft. En je kunt nu ook kiezen, want alle modellen en kleuren zijn beschikbaar. Je kunt kiezen voor een stevige fiets met een mand voorop, handig voor de boodschappen of je schooltas, maar ook voor een lichtere fiets voor de wat langere tochten. Zelfs elektrische mountainbikes zijn beschikbaar! Je kunt met deze fietsen, letterlijk, alle kanten op. Je kiest precies die fiets die bij jou en je budget past. En reken maar dat je er jaren plezier van zult hebben!

Mobiele versie afsluiten