Fairpower.nl

Handig; bekijk de kosten voor alle stucadoors!

kosten stucadoor

Vroeger, in de goede ouwe tijd, was je vader, oom, broer of een goede vriend een klusjesman of timmerman. Alle kleine huis tuin en keuken klusjes konden zij klaren. Verdieping erbij? Doen we. Muurtje omhoog? Goed idee. Stapelbed bouwen? Dat kan!
Tegenwoordig heb ik geen idee hoe ik iets overeind moet zetten, en ik ken niemand die dat zo even in elkaar zet. Wat zijn de kosten voor een stucadoor tegenwoordig?

Er zijn zoveel aanbiedingen op de markt die allemaal claimen het het goedkoopst te doen. tegenwoordig kun je zelf je eigen reviews invullen of anoniem andere mensen het laten invullen. Doorgestoken kaart. Je wordt voor de gek gehouden voor wat centen. Je moet dus letterlijk en figuurlijk, goed op je duiten passen.
Wat werkspot nou een fijne site maakt, is dat je erop je hulpvraag kan posten. Het is namelijk een enorm platform waar alle klusjesmannen, timmermannen en handige mannen (en vrouwen!) onder een groot dak zitten. Online dan tenminste. Iedereen moet tegenwoordig namelijk een online profiel hebben, want in de Gouden Gids zoekt niemand meer. Zeker niet meer naar klusjesmannen die je in je huis moet toe laten en vertrouwen!

Zo kun je online je hulpvraag posten, laten we zeggen; ik heb een stucadoor nodig. Je beschrijft de klus en je budget, als het kan maak je een foto van wat er moet gebeuren, en die zet je op de site. Vervolgens krijg je een lijst met klussers uit de buurt. Deze zijn allemaal met sterren beoordeeld door mensen van de site.  Zo kan je zelf op zoek naar de beste klusjesman voor jouw klus en vooral: voor jouw budget!
Je kiest er een stuk of tien uit. Dan vraag je een offerte op. Dit is allemaal compleet vrijblijvend, dus je hoeft niks te betalen. De site is ook gratis!
Na een aantal dagen (soms al een paar uur) heb je wat reacties binnen van enthousiaste klussers, die jouw klus wel willen aannemen. Dan mag je zelf kiezen wie je wilt aannemen. Let je op prijs, de foto, of de beoordeling? Of ga je juist voor een pakkende naam?
Email vervolgens de klusser, en die pakt het verder met je op. Een kind kan de was doen, en de klusser kan jouw klus doen. Wacht dus niet langer, en neem een kijkje op de site voor jouw klus. Daar zijn sommige mensen nou eenmaal beter in dan jij.

Mobiele versie afsluiten