Fairpower.nl

Trakteer jezelf op een nieuwe panterprint jas of…

panterprint-jas

De panterprint is terug van weggeweest. Zeker afgelopen najaar zagen we deze trend flink doorzetten en voor de liefhebbers, deze trend is zeker nog niet afgelopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een panterprint jas of een trui met panterprint? Zelfs een broek of schoenen zijn niet te gek. De panterprint kan past op elk soort mode item thuis en is ook nog eens super te combineren. Het geeft je outfit net even die gedurfde touch en het zorgt ervoor dat je er gewoon heel fancy uit ziet. In deze blog 5 toffe items met een panterprintje.

  1. Panterprint jas

De parka zagen we het afgelopen najaar veel in de winkels hangen en deze jas was inderdaad niet echt voorzien van een panterprintje maar de mantels daar in tegen wel! De mantels deze het ontzettend goed afgelopen winter en zeker met een leuk printje is dit een echte eye catcher in je outfit. Heb je nog geen jas met panterprint? Wees gerust, je kan er nog steeds eentje aanschaffen (en je kunt nu zelfs profiteren van de wintersale!)

  1. Panterprint legging of broek

Ook een lekker speels tintje op je broek of legging is helemaal hot. Vooral de legging’s en de tregging’s doen het weer erg goed. Een broek met een printje is trouwens super makkelijk te combineren voor degene die hier nog zo hun twijfels over hadden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar gave zwarte lak schoenen en een simpel basic wit shirtje? Af is je nieuwe look!

  1. Panterprint Tshirt

Ook de shirtjes met een panterprint erop zijn nog steeds helemaal van nu. Helemaal of maar eens stukje, we hebben verschillende modellen voorbij zien komen en allemaal zijn ze even gaaf. Een panterprint shirtje is ideaal te combineren met zwart of wit. Ben je een echte dare devil? Ga dan eens voor print op print en maak ze helemaal gek

  1. Panterprint tas

Ook de tassen mochten er aan geloven en of het nu de rugzak is of een simpele schoudertas, voorzien van een lekker printje heeft het toch net iets meer uitstraling. Een tas met printje kan je bij veel combineren en is perfect voor een avondje uit. Wel raden we je aan deze tas niet te dragen bij een panterprint jas, dan valt die namelijk helemaal niet meer op en dat is natuurlijk een beetje zonder.

  1. Panterprint sjaal

Ook de sjaals zijn voorzien van een tijgerprintje en ook dit item kan eigenlijk weer met alles gecombineerd worden. Wil je een beetje speelse look? Gebruik de sjaal dan eens als accessoires  voor je haar, succes gegarandeerd!

Heb je nog meer toffe panterprint items gezien? Laat het ons dan weten!

Mobiele versie afsluiten