Fairpower.nl

Echt groene energie onder de loep

Nubikk sneakers voor jeugdige én elegante look

Wie zegt dat sneakers alleen voor jongeren zijn? Er zijn vandaag de dag ontzettend veel schoenenmerken die prachtige sneakers maken voor volwassenen. Nubikk is zo’n toonaangevend modelabel voor de herenschoenen. De schoenen van Nubikk ogen zeer stoer. Tegelijkertijd hebben de sneakers een soort stijlvolle uitstraling. Ben je benieuwd hoe dat mogelijk is? Hoe Nubikk sneakers zowel jeugdig als elegant kunnen zijn? Lees dan snel verder. Vandaag ga ik je uitleggen hoe dit merk het voor elkaar krijgt om prachtige sneakers te maken die je voor een fair price kan kopen. Bovendien zitten de schoenen ook nog eens enorm lekker.

Geïnspireerd op het straatleven

Nubikk is een erg jong merk. Pas sinds 2012 zijn de schoenen van Nubikk een feit. Het label zelf heeft verrassend genoeg Nederlandse roots en is inmiddels wereldwijd geliefd door allerlei mannen. Wat is toch de verklaring voor die enorme groei en populariteit van dit merk? Elk paar sneakers wordt ontworpen met inspiratie die opgedaan is op straat. Het team van ontwerpers is erg gefascineerd in het dagelijks leven. Dit resulteert in enigszins simpele schoenen die toch onder de noemer high-end fashion horen. Hierdoor worden de sneakers van Nubikk geliefd door een zeer breed publiek.

Jeugdig en toch elegant

De gehele collectie herenschoenen van Nubikk is dus tot stand gekomen door inspiratie van het straatleven. Dat zie je echter niet terug in de schoen zelf. Het merk maakt namelijk gebruik van allerlei materialen die stuk voor stuk van hoge kwaliteit zijn. Hierdoor zien de schoenen er enerzijds jeugdig uit door de inspiratiebron. Tegelijkertijd straalt elk paar Nubikk herenschoenen een bepaalde elegantie uit. De prachtige, minimalistische details maken het plaatje compleet. Als je goede, prachtige en stoere sneakers wil kopen, dan moet je zeker een kijkje nemen in de collectie van dit merk.

Fair price voor Nubikk sneakers

Nu denk jij vast: daar zit zeker een torenhoog prijskaartje aan. Dat is niet helemaal waar in het geval van Nubikk. Het merk streeft ernaar om high-end fashion toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom vragen ze eerlijk prijzen voor de stoere, toffe schoenen. Reden genoeg om zo’n paar coole sneakers te overwegen de volgende keer wanneer je nieuwe schoenen moet kopen. Ze komen in allerlei kleuren, patroontjes en maten. Hierdoor zit er vast en zeker een perfect exemplaar voor jou tussen. Bovendien heeft dit schoenenmerk niet alleen sneakers voor heren. Er zijn ook een aantal pareltjes in de damescollectie te vinden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Fairpower.nl

Thema door Anders Norén