Fairpower.nl

Echt groene energie onder de loep

Essentiële items voor in de kledingkast van een man

Spijkerbroek

Elke man heeft wel een lievelingsspijkerbroek die lekker zit en hem goed staat. Per man verschilt het natuurlijk welk model diegene staat. Jongere mannen komen vaak beter weg met een slim of skinny model en kunnen ook iets lichtere kleuren dragen. Een spijkerbroek is makkelijk te combineren met een shirt of een trui voor in de vrije tijd, maar kan ook netter gemaakt worden voor op werk door deze te combineren met een overhemd en blazer.

Leren jack

Een (zwart) leren jack is een leuk item voor in de vrije tijd. Het is goed te combineren met een spijkerbroek en met een trui of een overhemd. Het geeft een outfit een stoerdere uitstraling en kan ook leuk zijn voor festivals.

Polo shirt

Het polo shirt is echt een veelzijdig item. Deze kan in de vrije tijd gedragen worden met een spijkerbroek, of in de zomer met een korte broek. Een polo shirt kan ook gecombineerd worden met een nettere broek om de outfit een nettere uitstraling te geven voor bijvoorbeeld een etentje.

Chino

Een chino is een nette broek. Deze kan gecombineerd worden met een nette trui, een polo shirt of een overhemd om een smart-casual outfit te krijgen. Zo’n outfit kan ik de vrije tijd gedragen worden, maar ook naar het werk.

Black tie pak

Iedere vrouw kan beamen dat een man in een black tie pak er toch aantrekkelijker uitziet dan in zijn gewone kleding. Bovendien is een black tie pak een vaak voorkomende benodigdheid. Niet alleen voor formele werkgelegenheden, maar ook voor gala’s en andere sjieke feesten. Overigens is er ook de mogelijkheid, als er geen strikte dresscode is die aangeeft dat er een stropdas gedragen moet worden, om de stropdas te vervangen voor een vlinderdas. De vlinderdas geeft een speelsere, jongere uitstraling.

Normaal pak

Het normale pak is natuurlijk nodig voor werkgelegenheden en voor de nettere etentjes. Het ligt er natuurlijk aan wat voor werk iemand heeft, wat een normale outfit is en of een pak daar onderdeel van is.

Joggingbroek

Uiteraard heeft elke man ook een lekkere joggingbroek nodig. Deze kan hij aantrekken na zijn werk als hij lekker wilt ontspannen en een avondje op de bank gaat hangen. Meestal is dit een andere soort joggingbroek dan je aan zou doen naar de sportschool. Bij de sportschool gaat het vaak om een dunnere stof die beter lucht doorlaat. De joggingbroek voor thuis is meestal een dikkere, lekker warme broek.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Fairpower.nl

Thema door Anders Norén